Kippenluikje

past op uw kippen!

  • DSC04740.jpg
  • DSC04775.jpg
  • DSC04815.jpg

De Vleeschauwer Installatie kippenluikje
Alles verliep uitstekend. De bestelling en levering verliep vlot. De plaatsing van het bakje met de motor verliep iets moeilijker.
De lengte van het koordje was niet correct ingesteld volgens mijn vaststelling in functie van de grootte van het luikje.
Heb een beetje moeten aanpassen.
Tom F. van Buitenen Automatisch kippenluik
Na veel onderzoek en afweging van alternatieve mogelijkheden om mijn kippen 's nachts tegen de vossen en marters te beschermen (als ik vergeten was om het kippenluim te sluiten) gekozen voor kippenluikje.nl. Na instellen (met makkelijke handleiding) gaat deze elke dag om 07:30 open en sluit een half (of een uur?) na zonsondergang. Nu een paar weken in gebruik en het doet wat het moet doen en is erg degelijk gemaakt. Een aanarder dus!. Tom van Buitenen
De jongh marc Kippenluikje
Het kippenluikje werkt perfect
De voorstelling van het produkt op uw website stemt volledig overeen met de werkelijkheid
In mijn geval waren enkele aanpassingen noodzakelijk:
Een langer lint was noodzakelijk omdat het luikje aan de andere kant van het kippenhok staat
De schakelaar heb ik in een plastieken doorzichtige doos met deksel geplaatst om vochtproblemen te vermijden
Bram Buist Perfect
Prima constructie, degelijk en betrouwbaar. Makkelijk te programmeren, ideaal de astrologische klok !
jammer dat de schakelunit in een extra beschermende omgeving geplaatst moet worden en dat er geen afkoppelbare connectors zijn voorzien. Dat maakt het installeren onder sommige omstandigheden wat lastig, maar over het geleverde product verder niets dan lof.
Marianne Super!
Wat een goed product.
Een keer goed instellen en hij past zich zelfs aan aan zomer en wintertijd.
Beetje ge-emmer gehad met aanpassen van geleiders omdat het hout ging werken. maar dat weegt niet op tegen hoe perfect hij het verder doet.

Ik raad dit kippenluik aan iedereen aan, alle concurrerende luikjes hebben alleen of kloktijd of lichtinval. Kloktijd moet je dan steeds verzetten en bij lichtinval gaat het luik 's ochtends in de zomer te vroeg open, als de vos nog rondloopt en de mensen nog slapen.
Pagina 1 van 9