Kippenluikje

past op uw kippen!

  • DSC04740.jpg
  • DSC04775.jpg
  • DSC04815.jpg

R. Pit Kippenluikje
Zeer tevreden met mijn kippenluikje, enige modificaties uitgevoerd, wat korter en smaller gemaakt. Eindschakelaars opnieuw afgesteld en dat ging heel gemakkelijk. Het werkt perfect. Degelijke losse motor. Ik heb de digitale tijdschakelaar, ondanks dat hij onder dak hangt, ondergebracht in een modulair waterdicht kastje (IP55) van Spelsberg AKE03 met bedieningsluikje. De DIN rail in het kastje verwijderen en de bodem even vlak maken dan past de schakelaar er precies in.
Ik heb de kabels opnieuw aangesloten, nu ben ik elektricien, dus was dat voor mij niet moeilijk, maar als je een beetje handig bent is het voor iedereen te doen. Ik heb de klok zo ingesteld dat deze ma t/m vr om 07:30 uur en za & zo om 08:30 uur het luikje opent en deze gaat dan weer dicht bij zonsondergang (ASTRO).
Wim Hubers Werking
Werkt perfect,heb het telf.met Marjan ingestelt. Ging eerst te laat dichtGaat nu mooi elke avond 15 min. na zonsondergang dicht. Een zeer tevreden klant
Hans Sluitingstijden
We hebben het luikje nu een week. De standaardsluittijden (Astro) zijn vrij laat. Het is dan al bijna donker. We werden daarom even op het verkeerde been gezet en dachten dat het luikje niet goed werkte.
Navraag bij mevrouw Marjan Kuijpers, die heel snel en correct per mail reageerde, leerde dat de Astrotijd (beste tijd om te laten sluiten) dus iets later op de avond is.
Geduld.....en ja hoor, exact op de juiste tijd (te vinden in het meegeleverde boekje 'geavanceerde instellingen' kijken op blz. 14. Helemaal onderaan staat "Door het... sluitingstijd weergegeven". Dus in stap 3 kunt u vinden wat de sluitingstijd bij uw luikje is (en dat is dus ongeveer 1 uur na zonsondergang).
Geduld...... en ja hoor op exact het juiste tijdstip (in het meegeleverde boekje 'geavanceerde instellingen' staat op blz. 14. Helemaal onderaan "Door het... sluitingstijd weergegeven". Dus in stap 3 kunt u vinden wat de sluitingstijd bij uw luikje is (en dat is dus ongeveer 1 uur na zonsondergang) ging het kippenluikje dicht.
Top hoor! Een echte aanrader!!
Anne Nijkamp Geweldig luik en super service!
Dit wordt mijn 2e luikje (ook 1 voor het buitenhok) en ben er zo blij mee! Super kwaliteit en mevr. Kuijpers is altijd even vriendelijk, top service! Al meerdere mensen hier naartoe gestuurd en zijn allemaal even blij met dit kippenluik.
Hans van der Zee Review
Snelle levering, ondanks de vakantie periode.
Goed verpakt en verzorgd.
Jammer dat de 8 schroeven om van de deur een geheel te maken net iets te lang zijn.
Pagina 1 van 11