Kippenluikje

past op uw kippen!

  • DSC04740.jpg
  • DSC04775.jpg
  • DSC04815.jpg

Kiekeboe Kippenluikje
Wát een uitvinding!!!!
Echt super, kan het iedereen aanbevelen. Het werkt perfect. Makkelijk te installeren dankzij de duidelijke bijgelsloten beschrijving. Ideaal als je wilt uitslapen of met vakantie gaat. Je hoeft niemand lastig te vallen om in alle vroegte je kippen eruit te laten. Ook snelle en prettige mailwisseling met Marjan.
Het is het geld en het gemak méér dan waard?
Tjeerd Bloem kippenluikje
Super wat zijn wij blij en tevreden met ons kippenluikje we hebben het al gedeeld met buren ook zei overwegen deze te bestellen .heel erg bedankt ook voor het telefonische advies en vlotte en nette verzending.
Joost Blij met het luikje
Het kippenluikje bevalt erg goed. Mooie degelijke kwaliteit en goed afgewerkt. Blij dat ik voor deze hok-opener heb gekozen.
De Vleeschauwer Installatie kippenluikje
Alles verliep uitstekend. De bestelling en levering verliep vlot. De plaatsing van het bakje met de motor verliep iets moeilijker.
De lengte van het koordje was niet correct ingesteld volgens mijn vaststelling in functie van de grootte van het luikje.
Heb een beetje moeten aanpassen.
Tom F. van Buitenen Automatisch kippenluik
Na veel onderzoek en afweging van alternatieve mogelijkheden om mijn kippen 's nachts tegen de vossen en marters te beschermen (als ik vergeten was om het kippenluim te sluiten) gekozen voor kippenluikje.nl. Na instellen (met makkelijke handleiding) gaat deze elke dag om 07:30 open en sluit een half (of een uur?) na zonsondergang. Nu een paar weken in gebruik en het doet wat het moet doen en is erg degelijk gemaakt. Een aanarder dus!. Tom van Buitenen
Pagina 1 van 9